Testimonials / Een partner die de hoofdtaken kan overnemen

Het beheren van een VvE met 69 leden is een enorme taak en verantwoordelijkheid voor elk bestuur. Op de zoektocht naar een beheerder kwam onze VvE bij Munnik VvE terecht.

Vanaf de allereerste kennismaking was er een klik tussen het bestuur en onze contactpersoon bij Munnik. Onze eerdere beheerder liet veel zaken aan het bestuur over terwijl wij juist op zoek waren naar een partner die de hoofdtaken voor 95% kon overnemen. Munnik doet dat.

Van de financiële administratie, het oplossen van kleine storingen, lekkages in het weekend en andere calamiteiten, tot het maken en bewaken van meerjaren onderhoudsplannen, Munnik neemt al die taken uit handen.

Met hun jarenlange ervaring en expertise hebben ze eigenlijk alles wel een keer gezien, meegemaakt en opgelost. Niet alleen kennis van gebouwen en het onderhoud ervan maar ze kijken ook verder. Doordat ze bijvoorbeeld meerdere VvE’s in onze wijk beheren, weten ze wat er in de omgeving speelt en waar wij als VvE rekening mee moeten houden.

Het voordeel van Munnik is ook dat zij door hun netwerk en gebouwenbeheer met veel onderhoudsbedrijven samenwerken. Wat betekent: scherpe tarieven en offertes.

Voor ons als bestuur betekent de samenwerking met Munnik VvE Beheer dat ons prachtige pand in zorgzame handen is.