Testimonials / Hoe vind je een goede?

We zagen er behoorlijk tegenop: veranderen van VvE beheerder/administrateur. Hoeveel werk brengt het met zich mee en vooral: hoe vind je een goede? Eentje die de administratie precies verzorgt, die met je meedenkt, waar je vertrouwen in hebt?

Via via werden we onder andere op Munnik gewezen. Bij het kennismakingsgesprek was het voor ons eigenlijk al snel duidelijk. De oorsprong in de boekhouding was voor ons belangrijk, want onze toenmalige administrateur maakte er een potje van. Maar ook de helderheid in kosten, hun streven om alle uitgaven voor de VvE laag te houden, telden mee. Zo adviseerden ze voor onze kleine VvE een kleiner pakket aan diensten en maakten ze meteen een veel goedkopere offerte voor een verzekeringspakket. Na gesprekken met nog twee andere bureaus kozen we voor Munnik.

De overgang van een chaotische situatie ging natuurlijk niet geruisloos, maar de medewerkers van Munnik deden wat ze konden en namen zoveel mogelijk van ons over, veel meer dan we van tevoren hadden verwacht. Het is nu ongeveer 8 jaar verder en bij elk contact merken we weer hoe tevreden we zijn. De administratie is helemaal op orde; vragen worden per kerende mail beantwoord; men denkt met ons mee en we hebben het gevoel dat we met al onze vragen bij ze terecht kunnen.