Testimonials / De lijnen zijn kort

Onze VvE bestaat nu 29 jaar en in die tijd hebben we vijf beheerders gehad, waarvan twee keer Munnik VvE Beheer! De eerste keer liep de samenwerking met een bestuurslid zo stroef dat Jos Munnik zelf besloot de overeenkomst te beëindigen.

Enkele jaren later en nogal ontevreden met onze toenmalige beheerder heb ik – inmiddels voorzitter – Jos gebeld. Hij was meteen enthousiast en we kwamen al gauw tot een nieuwe overeenkomst. Dat is inmiddels een jaar geleden en als ik de balans opmaak van dat jaar kan ik niet anders dan zeer tevreden zijn. We hebben een uitstekende accountmanager, Rogier Vlaar, die zeer actief is, niet alleen als je hem iets vraagt, maar ook uit zichzelf. Je kunt aan zijn functioneren merken dat Munnik VvE Beheer een goed bedrijf is met hart voor de klanten, maar ook voor de werknemers. De lijnen zijn kort en medewerkers krijgen de ruimte om zich te bewijzen.

Hoewel het bedrijf nog groeit hoop ik dat het niet té groot wordt. Bij onze vorige beheerder heb ik gemerkt dat een groot bedrijf de neiging heeft log en bureaucratisch te worden, waardoor veel tussen wal en schip belandt. Ik hoop dan ook van harte dat Munnik VvE Beheer in staat blijft om dat ‘familiegevoel’ dat er nu onmiskenbaar heerst, vast te houden. Gelukkig hebben de zoons de mentaliteit van hun vader volop meegekregen en zullen ze die ook weer doorgeven aan hun medewerkers.